Reactie plaatsen

Reacties

Diane
2 jaar geleden

Dank je wel voor het super leuke portretje! Het is een echte eye-catcher!

Annelies
2 jaar geleden

Ik heb gisteren mijn portretje gekregen. Hij is prachtig geworden! Heel erg bedankt.

Ingrid
3 jaar geleden

Zo blij met ons familieportretje! Echt super mooi gemaakt. Bedankt!

Sanne
3 jaar geleden

Wow, gisteren ontving ik mijn bestelde portretje van ons gezin en wat is hij gaaf geworden. Dank je wel, ik ben er heel blij mee. Ik ga het gelijk aan de rest van de familie doorgeven!
groetjes, Sanne

Charlotte
3 jaar geleden

Super tevreden met het leuke patroontje wat Ilona voor me maakte. Ik ga lekker aan de slag!

Suzan
3 jaar geleden

Ik was zo blij dat er weer patroontjes besteld kunnen worden. Ilona heeft een heel leuk patroontje van ons gezin gemaakt. Met de uitgebreide omschrijving kan ik lekker aan de slag. Dit zal zeker niet het laatste patroontje zijn dat ik bestel! Dank je wel.

Saskia
4 jaar geleden

Christel heeft mij super blij gemaakt met een origineel cadeau voor mijn nichtje. Snelle reactie en heel vriendelijk geholpen. Top!

Agnes
4 jaar geleden

Een heerlijk tijdverdrijf met een geweldig resultaat dankzij een mooi patroon. Ik had nog nooit eerder geborduurd, maar met de duidelijke uitleg erbij was het gemakkelijk om de draad op te pakken. Leuk werkje! Anderen herkennen ons gezin direct in het patroon.

Lisanne Hoorn
4 jaar geleden

Wat is dit ontzettend leuk zeg! Een paar weken geleden een patroon van ons gezin besteld en er heerlijk zelf mee aan de slag gegaan. Voor mij de eerste keer borduren maar door de duidelijke uitleg en goede adviezen van Christel is het echt een super leuk resultaat geworden.
Bedankt. 😃🍀

Anne
4 jaar geleden

Vorig jaar een gepersonaliseerd borduurwerkje besteld van ons gezin en geen moment spijt gehad!
Het duurde iets langer dan gepland, maar ik ben keurig op de hoogte gehouden en zelfs kleine aanpassingen waren geen probleem. Heel tevreden dus!!