Reactie plaatsen

Reacties

Charlotte
5 uur geleden

Super tevreden met het leuke patroontje wat Ilona voor me maakte. Ik ga lekker aan de slag!

Suzan
8 dagen geleden

Ik was zo blij dat er weer patroontjes besteld kunnen worden. Ilona heeft een heel leuk patroontje van ons gezin gemaakt. Met de uitgebreide omschrijving kan ik lekker aan de slag. Dit zal zeker niet het laatste patroontje zijn dat ik bestel! Dank je wel.

Saskia
8 maanden geleden

Christel heeft mij super blij gemaakt met een origineel cadeau voor mijn nichtje. Snelle reactie en heel vriendelijk geholpen. Top!

Agnes
8 maanden geleden

Een heerlijk tijdverdrijf met een geweldig resultaat dankzij een mooi patroon. Ik had nog nooit eerder geborduurd, maar met de duidelijke uitleg erbij was het gemakkelijk om de draad op te pakken. Leuk werkje! Anderen herkennen ons gezin direct in het patroon.

Lisanne Hoorn
10 maanden geleden

Wat is dit ontzettend leuk zeg! Een paar weken geleden een patroon van ons gezin besteld en er heerlijk zelf mee aan de slag gegaan. Voor mij de eerste keer borduren maar door de duidelijke uitleg en goede adviezen van Christel is het echt een super leuk resultaat geworden.
Bedankt. 😃🍀

Anne
11 maanden geleden

Vorig jaar een gepersonaliseerd borduurwerkje besteld van ons gezin en geen moment spijt gehad!
Het duurde iets langer dan gepland, maar ik ben keurig op de hoogte gehouden en zelfs kleine aanpassingen waren geen probleem. Heel tevreden dus!!

Maartje
11 maanden geleden

Ik was al een tijdje erg enthousiast over tinyxstitches. Wat maakt ze mooie dingen! Nu kan ik zelf aan de slag met een patroon van mijn gezin. Goede service, snel antwoord op mijn vragen. Hele duidelijke uitleg en het belangrijkste ze heeft ons gezin goed weten uit te beelden in het patroon. Echt een aanrader dus.

Eefje
een jaar geleden

Ik ben echt een beginner wat betreft borduren maar met het patroon voor het familieportret wat ik van Christel ontving, kon ik prima uit de voeten. Daarnaast beantwoordde ze ook al mijn vragen. Aanrader dus!

Jacqueline
een jaar geleden

Al 3 keer een bestelling gedaan en elke keer weer superfijn contact en service. Eerste keer was een familie portret en ik krijg er nog vaak leuke reacties op van mensen die deze zien hangen. Leuk en mooi gemaakt. Daarna een doe het zelf pakketje voor kerst, ook weer helemaal top samengesteld. En nu de 3e bestelling: een patroon om het zelf te doen! Dankzij haar ben ik nu ook verslaafd..

Esther
een jaar geleden

Wat een superservice zeg. Het duurde een paar mailtjes voor we alles op een rijtje hadden, maar niets was Christel te gek (en ze reageerde snel). Het resultaat is een geweldig, precies goed portret van ons gezin. Daarnaast is de handleiding die je ook krijgt heel duidelijk en handig. Ik kan niet wachten om te beginnen.
Heel erg bedankt voor je geduld, zorgvuldigheid en meedenken!
P.S. Regelmatig dacht ik 'dit kan nooit uit' dus qua prijs zit je echt laag!