Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid
3 maanden geleden

Zo blij met ons familieportretje! Echt super mooi gemaakt. Bedankt!

Sanne
5 maanden geleden

Wow, gisteren ontving ik mijn bestelde portretje van ons gezin en wat is hij gaaf geworden. Dank je wel, ik ben er heel blij mee. Ik ga het gelijk aan de rest van de familie doorgeven!
groetjes, Sanne

Charlotte
6 maanden geleden

Super tevreden met het leuke patroontje wat Ilona voor me maakte. Ik ga lekker aan de slag!

Suzan
6 maanden geleden

Ik was zo blij dat er weer patroontjes besteld kunnen worden. Ilona heeft een heel leuk patroontje van ons gezin gemaakt. Met de uitgebreide omschrijving kan ik lekker aan de slag. Dit zal zeker niet het laatste patroontje zijn dat ik bestel! Dank je wel.

Saskia
een jaar geleden

Christel heeft mij super blij gemaakt met een origineel cadeau voor mijn nichtje. Snelle reactie en heel vriendelijk geholpen. Top!

Agnes
een jaar geleden

Een heerlijk tijdverdrijf met een geweldig resultaat dankzij een mooi patroon. Ik had nog nooit eerder geborduurd, maar met de duidelijke uitleg erbij was het gemakkelijk om de draad op te pakken. Leuk werkje! Anderen herkennen ons gezin direct in het patroon.

Lisanne Hoorn
een jaar geleden

Wat is dit ontzettend leuk zeg! Een paar weken geleden een patroon van ons gezin besteld en er heerlijk zelf mee aan de slag gegaan. Voor mij de eerste keer borduren maar door de duidelijke uitleg en goede adviezen van Christel is het echt een super leuk resultaat geworden.
Bedankt. 😃🍀

Anne
een jaar geleden

Vorig jaar een gepersonaliseerd borduurwerkje besteld van ons gezin en geen moment spijt gehad!
Het duurde iets langer dan gepland, maar ik ben keurig op de hoogte gehouden en zelfs kleine aanpassingen waren geen probleem. Heel tevreden dus!!

Maartje
een jaar geleden

Ik was al een tijdje erg enthousiast over tinyxstitches. Wat maakt ze mooie dingen! Nu kan ik zelf aan de slag met een patroon van mijn gezin. Goede service, snel antwoord op mijn vragen. Hele duidelijke uitleg en het belangrijkste ze heeft ons gezin goed weten uit te beelden in het patroon. Echt een aanrader dus.

Eefje
een jaar geleden

Ik ben echt een beginner wat betreft borduren maar met het patroon voor het familieportret wat ik van Christel ontving, kon ik prima uit de voeten. Daarnaast beantwoordde ze ook al mijn vragen. Aanrader dus!