Contact:

info@tinyxstitches.nl

Bellen is niet mogelijk.

 

Informatie:

KvK 82401322

IBAN: NL60 RABO 0309 1961 75 t.n.v. TINYxSTITCHES.

 

- TINYxSTITCHES is een bedrijfje dat ik naast mijn gezin en baan bij een werkgever run. Hierdoor kan het zo zijn dat je niet dezelfde dag antwoord krijgt op je           vragen. Ik zal je mail over het algemeen op maandag of dinsdag beantwoorden. Helaas is het niet mogelijk om al binnen een paar dagen je patroon te maken.     Ik streef er naar om zsm je patroon af te hebben zodat je snel kunt beginnen met borduren. Voor de actuele levertijd van patroontjes, portretjes of andere               artikelen kun je op de desbetreffende pagina kijken. 

- Als er een schoolvakantie of enkele vrije dagen middenin je levertijd valt, dan schuift je levering op. Dit omdat ik, in de vakanties en tijdens vrije dagen,                  graag tijd doorbreng met mijn gezin :-)

- Voor een portretje van 1-2 personen gebruik ik een borduurring van ong. 11 cm, voor een portretje van 3 t/m 6-8 personen gebruik ik een borduurring van ong.     13 cm. Voor  meer personen pas ik de borduurring aan.

- Heb je een vraag of heb je een suggestie of wil je gewoon iets aan me kwijt? Stuur dan een mailtje naar info@tinyxstitches.nl                                                             

- Helaas kan het voorkomen dat mail van TINYxSTITCHES in de spam-map terecht komt. Hou die daarom goed in de gaten.

- TINYxSTITCHES verzendt enkel met track and trace code, zo ben je altijd op de hoogte waar je bestelling zich bevindt en wanneer je deze bij je thuis kunt             verwachten. Verzending, verpakking en verwerking binnen Nederland is €4,30. Woon je in Woerden of in de buurt en wil je je bestelling ophalen...dat kan. In         overleg spreken we dan een dag en tijd af om je bestelling op te komen halen. Selecteer in je winkelmandje de optie "gratis ophalen in Woerden". De                       verzendkosten voor een portretje naar België zijn € 11,00.

- Alle patroontjes worden digitaal verzonden.

 

- Retourneren en annuleren
   Op maat gemaakte artikelen kunnen na betaling niet worden geannuleerd. Alle producten worden zorgvuldig en met liefde handgemaakt. Geborduurde               portretjes worden pas na betaling gemaakt en kunnen ook niet worden geannuleerd of geretourneerd.

-  Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig.

-  Voor het annuleren van een portretje wordt er € 1,00 verwerkingskosten verrekend.