Jullie als bruidspaar geborduurd!

Wil jij het bruidspaar een super leuk uniek cadeau geven? Of wil je jezelf als bruidspaar borduren? Wat dacht je dan van een patroontje om zelf te borduren!

Zodra ik je bestelling heb ontvangen zal ik je een formulier toesturen. Deze ontvang ik dan graag zoveel mogelijk ingevuld retour.

Graag wil ik van jou op het formulier ook een omschrijving per persoon met daarin omschreven hoe het bruidspaar eruit zag. Denk hierbij aan de kleuren die er gedragen zijn, of in het boeket zitten. Dit omdat foto's er op elke computer net even anders uit kunnen zien dan in werkelijkheid.

Om een echt goede inschatting te maken van de lengte per persoon en hoe ze er op hun trouwdag uitzagen heb ik goede foto’s nodig. Aan de hand van deze foto's en omschrijving kan ik een patroontje voor je maken.

WiI je er hartjes bij of trouwringen? Dat kan.... dit kun je ook aangeven op het formulier.

Tevens is het mogelijk om de naam en/of trouwdatum of andere tekst in te verwerken.

Graag wil ik ook weten of je het portretje uiteindelijk in een borduurring laat zitten of dat je er een lijstje om heen gaat doen.

Nadat ik alles ontvangen heb zal ik het patroontje voor je gaan maken. 

De levertijd van een patroon is momenteel ong. 3 á 4 weken. Vanaf binnenkomst van de laatste info (foto's en omschrijvingen e.d.)

Let op! Je ontvangt een patroon in PDF, geen geborduurd portret. Voor een geborduurd portret kun je terecht onder het kopje "Bruidspaarportret".