Een familieportretje bestellen

Een uniek portretje van jezelf, gezin of partner. Wie wil dat nou niet? Op vrijdag 19 juli a.s. om 20.00 uur is het weer mogelijk om een portretje te bestellen. Er zullen in totaal 8 plaatsen vrij komen verspreid over de maand augustus en september. Het is helaas niet meer mogelijk om er een datum/deadline aan te geven. Ik werk fulltime en de portretjes worden  in de avond en het weekend gemaakt. 

 

Ik wil een portretje bestellen, maar de wachtlijst is nog niet open. Wat kan ik alvast doen?

Zodra de wachtlijst open gaat komt er een vragenlijst. Om zo snel mogelijk een prijsopgave en schets te maken heb ik een hoop informatie nodig. Als je deze informatie al van te voren klaar hebt staan scheelt dat een hoop met bestellen ;)

Ik wil bijvoorbeeld weten om hoeveel mensen het gaat, of je huisdieren hebt en van deze mensen/huisdieren wil ik een goede omschrijving van hun uiterlijk. Vaak herken je mensen goed aan hun bepaalde kledingstijl of haardracht. Ook wil ik weten welke afwerking je wilt hebben. Plaats je het portretje liever in een eigen fotolijstje? Of wil je hem netjes afgewerkt in een borduurring?

Naast deze informatie wil ik ook graag wat foto’s. Daar kan ik de lengte en haarkleur op afstemmen.