Borduur je eigen familieportretje!

Borduren is niet moeilijk, jij kunt dit ook! Door middel van een goede uitleg, die je bij je patroon krijgt, kun jij je eigen familieportretje maken. Voor 10 euro maak ik een digitaal patroon geheel naar jouw wensen. Bestel hier jouw patroon en ik neem na ontvangst van je bestelling z.s.m. contact met je op.

Graag wil ik van jou een korte omschrijving per persoon met daarin omschreven welke kledingitems je graag terug ziet. Dit kunnen effen kleuren zijn of patronen zoals streepjes, blokjes of een houthakkers motief. De schoenen kunnen laarsjes, slippers, pumps of gewone schoenen zijn. Schoenen kunnen helaas geen details krijgen omdat het maar drie steekjes per voet zijn. Dus een Nike logo of het bekende streepje van Vans op de zijkant kan helaas niet. Daarnaast wil ik weten of je er huisdieren, tekst en/of hartje(s) erbij wilt hebben.

Om een goede inschatting te maken van de lengte per persoon en hoe hun haren zitten heb ik wat foto’s nodig. Wil je ook een huisdier afgebeeld hebben? Stuur dan een goede foto van de voorzijde door. Als ik alle gegevens van je heb zal ik zo snel mogelijk een schets voor je maken. Je krijgt van mij een pdf met uitleg hoe je begint met borduren en welke materialen je nodig hebt. Het materiaal zal je zelf moeten kopen. Gelukkig zijn er een hoop webshops waar je dit kunt bestellen.

Zodra ik je bestelling heb ontvangen zal ik een mailtje sturen met de volgende vragen:

  • Voor- en achternaam:
  • Per persoon een korte omschrijving van outfit:
  • Huisdieren:
  • Wil je een hartje? Zo ja, wil je er dan 1 of 3?
  • Wil je tekst boven of onder de personen?

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeelden