Een uniek portretje van jezelf, gezin of partner. Wie wil dat nou niet? In juli/augustus is het weer mogelijk om een portretje te bestellen. Omdat ik doordeweeks fulltime werk en dit bedrijfje in de avond en in het weekend run kan ik helaas niet zoveel portretjes verwerken.

 

Ik wil een portretje bestellen, maar de wachtlijst is nog niet open. Wat kan ik alvast doen?

Je kunt als eerste mijn Instagram goed in de gaten houden. Hier geef ik ruim op tijd aan wanneer de wachtlijst weer open gaat (datum en tijd). Daarnaast kun je al een hoop voorbereiden. Zodra de wachtlijst open gaat komt er een vragenlijst. Om zo snel mogelijk een prijsopgave en schets te maken heb ik een hoop informatie nodig. Als je deze informatie al van te voren klaar hebt staan scheelt dat een hoop met bestellen ;)

Ik wil bijvoorbeeld weten om hoeveel mensen het gaat, of je huisdieren hebt en van deze mensen/huisdieren wil ik een goede omschrijving van hun uiterlijk. Vaak herken je mensen goed aan hun bepaalde kledingstijl of haardracht. Ook wil ik weten welke afwerking je wilt hebben. Plaats je het portretje liever in een eigen fotolijstje? Of wil je hem netjes afgewerkt in een borduurring?

Naast deze informatie wil ik ook graag wat foto’s. Daar kan ik de lengte en haarkleur op afstemmen.