Borduur je eigen familieportretje!

Borduren is niet moeilijk, jij kunt dit ook! Door midden van korte instructiefilmpjes die binnenkort op mijn instagram/website komen te staan en uitleg bij je patroon kun jij je eigen portretje maken.

Voor 10 euro maak ik een digitaal patroon geheel naar jouw wensen. Bestel hier jouw patroon en ik neem na ontvangst van je bestelling z.s.m. contact met je op! Graag wil ik van je weten welke kleuren je in je patroon wilt terug zien. Dit kunnen effen kleuren zijn of patronen zoals streepjes, blokjes of een houthakkers motief. De schoenen kunnen laarsjes, slippers, pumps of gewone schoenen zijn. Schoenen kunnen helaas geen details krijgen omdat het maar drie steekjes per voet zijn. Dus een Nike logo of het bekende streepje van Vans op de zijkant kan helaas niet.

 

Om een goede inschatting te maken van de lengte per persoon en hoe hun haren zitten heb ik wat foto’s nodig. Wil je ook een huisdier afgebeeld hebben? Stuur dan een goede foto van de voorzijde door. Als ik alle gegevens van je heb zal ik zo snel mogelijk een schets voor je maken. Je krijgt van mij een pdf met uitleg hoe je begint met borduren en welke materialen je nodig hebt. Het materiaal zal je zelf moeten kopen. Gelukkig zijn er een hoop webshops waar je dit kunt bestellen.


Zodra ik je bestelling heb ontvangen zal ik een mailtje sturen met de volgende vragen:

  • Voor- en achternaam:
  • Aantal personen:
  • Per persoon een korte omschrijving van outfit:
  • Huisdieren:
  • Wil je een hartje? Zo ja, wil je er dan 1 of 3?
  • Wil je tekst boven of onder de personen?

 

Voorbeelden